J. K. Rowling új könyve


Nemrég olvastam a hírt, hogy Rowling hamarosan új könyvet ad ki, ezúttal felnőtt olvasók számára.
Az írónő nagyon keveset árult el eddig a könyvről, a címe, tartalma és műfaja is csak később lesz majd bejelentve. Ms. Rowling ezt tweetelte nemrég: "Ahogyan talán hallották már, új könyvem jön ki az idén.Nagyon különbözik Harry-től, bár az megírását éppannyira élveztem" Ezen kívül még annyi biztos, hogy a könyvet Amerikában a Little, Brown kiadó fogja kiadni. Természetesen a neten mindenféle találgatások zajlanak, hogy miről fog majd szólni, a legtöbben arra tippelnek, hogy krimi lesz. Nos, majd meglátjuk, én mindenesetre nagyon várom, hogy mivel rukkol elő Rowling néni.

1 megjegyzés:

  1. Nemrég olvastam* hogy "Egy birodalom épült fel a 450 millió eladott példányból és a bevételi rekordokat döngető mozifilmekből, ám nem alakult volna így, ha Rowling nem olyan kitartó. Nyolcan utasították el (a Harry Potter és a bölcsek kövét) mielőtt a Bloomsbury belement a könyv kiadásába. És annak is az volt az egyedüli oka, hogy a kiadó igazgatójának nyolcéves kislánya elolvasta az első fejezetet, és addig rágta az apja fülét a folytatásért, hogy az a kedvéért megvette a kéziratot."

    Kíváncsi elnnék, hogy ez vajon igaz is, vagy csak amolyan urban legend?
    Amúgy itt olvastam, érdekes cikk, már ha igazak tényleg a story-k
    http://www.pioneerbooks.hu/hir/9-sikerkonyv-amelyik-majdnem-a-kukaban-vegezte

    VálaszTörlés

Kedves Hozzászóló!

Nagyon örülök minden hozzászólásnak, és éppen ezért nem szeretnék semmilyen hozzászólás korlátozást bevezetni. De egy bejegyzés kapcsán kialakuló beszélgetést sokszor nehéz nyomon követni, ha már a sokadik "Névtelen" ír hozzászólást.

Ezért ha nincs goggle fiókod / open ID-d stb. kérlek: használd a megjegyzés írása mint: név/URL opciót!

AZ URL-hez bármely oldalt linkelhetsz, pl a moly.hu profilodra mutatót is!