Életjel

A blog nem szűnt meg, nem is fog megszűnni, azonban, mint ezt bizonyára észrevettétek az utóbbi hónapokban, határozatlan ideig szünetel.

Nagyon lefoglalnak most egyéb teendőim, szigorlatok, diplomamunka és államvizsga körül forognak a gondolataim, költözés előtt állok, és ha Isten is úgy akarja, még az év vége előtt keményen dolgozó molyocska leszek, remélem gondos őrangyala van leendő pácienseimnek is :D

Mindez (sajnos?) nem azt jelenti, hogy kizárólag szakkönyvekbe temetkezem, függőhöz méltóan időről időre roham-regényolvasásba fojtom szorongásaimat, és mindenféléket összeolvasok, limonádét, sikerkönyvet és várólistás könyvet is, aztán bűntudatosan és néha igen kelletlenül visszatérek kötelességeimhez. Olvasásaimat mostanában már a molyon sem követem, sőt első és egyetlen molyos kihívásomat is örökbe fogadták a moly-gyámügyesek gondatlanság miatt :))

Pont  mikor már kezdett volna olvasottságom lenni, de hát ez van, erre egyszerűen már nem jut energiám. Bizonyára vannak olyan kommentek is, amire nem válaszoltam, elnézést kérek ezért.

Szóval, folyt. köv., néhány hónap múlva, vagy lehet hogy 2013. tavaszán.